Over Makado

MAKADO is het grootste winkelcentrum van Alblasserdam met 33 winkels, 3 restaurants en voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten.

Het winkelcentrum

Op en rond MAKADO heb je ruime keuze voor al je dagelijkse boodschappen. Van grote supermarktketens tot aan speciaalzaken. Maar ook voor gebruiksproducten die je maandelijks of jaarlijks aanschaft. Voor mode heeft MAKADO ook veel te bieden evenals het vinden van een mooi cadeau voor welke gelegenheid dan ook.

Er is een grote parkeerplaats waar je nog gewoon gratis kunt parkeren. Hieraan ligt ook de bibliotheek gevestigd. Rondom het MAKADO ontdek je ook andere winkelkernen, zoals langs de Plantageweg, de Van Eesterensingel en op de Dam. Het winkelcentrum bevindt zich in de oude kern van het dorp en trekt bezoekers aan uit kleinere gemeenten rondom Alblasserdam.

Om het winkelende publiek te bedanken voor hun keuze voor MAKADO worden er ook regelmatig gratis activiteiten, acties en evenementen georganiseerd.

MAKADO, verrassend bijzonder!

Adres

Makado Winkelcentrum
Postbus 96
2950 AB Alblasserdam

Openingstijden

Maandag: 11.00 – 17.30
Dinsdag: 9.00 – 17.30
Woensdag: 9.00 – 17.30
Donderdag: 9.00 – 17.30
Vrijdag: 9.00 – 21.00
Zaterdag: 9.00 – 17.00
Zondag: Gesloten

Openingstijden kunnen per winkel verschillen. Bekijk hier het overzicht van onze winkels en restaurants en de bijbehorende openingstijden.