Kunstroute Alblasserdam

Zaterdag 7 oktober 2023 | 10.00-16.00 uur | pop-up atelier

De gemeente Alblasserdam organiseert van 2 t/m 7 oktober 2023 voor het eerst binnen de gemeente een kunst- en cultuurweek. Stichtingen, verenigingen en creatieve ondernemers kunnen zich deze week aansluiten en activiteiten organiseren. Ter afsluiting van deze week wordt er op zaterdag 7 oktober een kunstroute georganiseerd.

Stichting Jeugdland organiseert deze zaterdag samen met Forte muziek en cultuur enkele workshops in het pop-up atelier in het Makado winkelcentrum.

Deze workshops zijn voor volwassenen en kinderen. Deelnemen is gratis. Inschrijven voor enkele activiteiten is verplicht. Er zijn ook inloop activiteiten deze dag waar je zonder inschrijving aan kan deelnemen. Loop de route, kom een kijkje nemen of schrijf je vanaf 25 september op de website van Stichting Jeugdland Alblasserdam in voor een van de activiteiten.

Forte muziek en cultuur, de verbinder voor beleving van muziek, kunst en cultuur

Forte muziek en cultuur biedt muziek-, cultuur- en technieklessen aan in de regio Alblasserwaard. Zij bieden individuele en groepslessen in de middag- en avonduren, voor kinderen en volwassenen. Hierbij werken ze veel samen met en voor basisscholen en dorpshuizen. Zij ontwikkelen lessen, verzorgen workshops en begeleiden projecten op het gebied van muziek, cultuur en techniek.